top of page

Over Maartje

Mijn naam is Maartje Vroom en wat ik het allerliefste doe is het adviseren in kleur en stijl voor elke gelegenheid. Ik ben een nuchtere, positieve noorderling met oog voor kleur en eigenheid. Als kind al was ik bezig met kleur en kleding. En al die jaren gaf ik vaak kledingadvies aan familie, vrienden en bekenden. Dat gaat zo van nature dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Ik draag altijd kleurrijke kleding die past bij mijn figuur, en heb hierin mijn eigen stijl. Dit laatste is voor mij nog altijd belangrijk: je eigenheid behouden en stralend voor de dag komen. Kleding maakt immers de man of vrouw!

 

Een aantal jaar geleden, in 2020,  besloot ik dat het tijd was om van mijn hobby mijn werk te maken. Met veel plezier heb ik de opleiding tot imago adviseur gedaan. Tegelijkertijd ben ook in een kledingwinkel voor duurzame mode aan de slag gegaan om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Mijn missie, heel Groningen aan het kledingadvies!

Van nature ben ik iemand die observeert en goed ziet of iemand kleding draagt in een passende kleur en goede pasvorm. Het is belangrijk om met kleding je sterke punten naar voren te laten komen. Het gebruik van kleur en de juiste pasvorm kan daar onder andere aan bijdragen. Daarbij let ik op persoonlijkheid en uitstraling, zodat je met je kledingadvies je helemaal jezelf voelt en straalt. De combinatie van kijken naar wat iemand goed staat, mensen hierin begeleiden en inzichten meegeven, is wat ik geweldig vind om te doen.

Mijn ervaring is dat kleding, behalve dat het laat zien wie je bent, ook veel zelfvertrouwen geeft!

Moet je binnenkort een belangrijke presentatie geven, start je met je nieuwe baan of ben je toe aan een andere stijl? Bij mij ben je aan het goede adres. Ook als je jouw kledingkast eens een flinke opfrisbeurt wilt geven. Ik geef advies op maat.

 

bottom of page