Kleur stijl en kledingadvies

Kleur en kledingadvies

Voor mij betekent kleur en kleding een manier om te laten zien wie je bent. Als je draagt wat past bij jouw persoonlijkheid kom je als persoon echt over. Daarnaast geeft het veel zelfvertrouwen als je er goed uitziet! Kleding kan ervoor zorgen dat je krachtig, toegankelijk, zakelijk of juist informeel overkomt.  

Het is ontzettend leuk om samen toe te werken naar 'eye opener' momenten, en te ontdekken welke kleding past bij jouw uiterlijk, persoonlijkheid en functie.

Voorbeelden van vragen:

 * ik heb geen idee wat mij staat en kies uit veiligheid vaak voor zwart..

 * ik heb veel kleding, maar ik weet vaak niet wat ik aan moet doen...

 * ik heb een nieuwe baan, en ik zoek naar een passende outfit..

Ik help je graag verder.

Kleuradvies

Door middel van kleurdoeken kijken we welke kleuren je het beste staan. Waar ik op let, is in welke kleuren je huid, ogen en haar het mooiste uitkomen. Maar ik kijk natuurlijk ook naar wie je bent, naar je persoonlijkheid en naar je uitstraling.

De basis van de kleurdoeken zijn de 4 seizoenen, met én de tussenseizoenen, met het doel een kleuradvies op maat te krijgen.

Kledingadvies

Ieder figuur is uniek, en heeft bepaalde kenmerken als het gaat om verhoudingen, rondingen, en andere dingen die opvallen. Doel is om te kijken wat jouw figuur uniek maakt en welke kenmerken je kunt accentueren of juist camoufleren. Je leert welke kledingstukken goed bij jouw figuur passen, ongeacht je maat.

Stijladvies

Iedereen is uniek, en heeft zijn eigen persoonlijke eigenschappen en voorkeuren.

Dit kun je laten zien in de kleding die je draagt. 

Hoe zie jij jezelf en waar voel jij je comfortabel of lekker in?

Ontdek jouw stijl en hoe je dit in kleding kunt toepassen.

Duurzaamheid

Als je goed weet wat je staat qua kleur en kleding, zal je weinig tot geen miskopen meer hebben. Wat er in je kast hangt, zijn de kledingstukken die je regelmatig draagt en goed kunt combineren. Een goede basis is belangrijk.

Wat ik minstens zo belangrijk vind, is duurzaamheid: als je kleren goed van kwaliteit zijn, gaan ze lang mee. Gelukkig wordt kleding tegenwoordig steeds duurzamer geproduceerd. Er zijn inmiddels al een heleboel kledingmerken die milieuvriendelijke kleding maken: met natuurlijke materialen gebruiken en langs de weg van een eerlijk productieproces (fair trade).

Je kunt ook goed slagen bij tweedehands kledingwinkels. Hier vind je unieke kledingstukken voor een mooie prijs, waarmee je nog meer jouw stijl kunt laten zien. Bovendien is het elke keer weer een verrassing wat er hangt..